T: 0511-432222
Openingstijden
maandag 17:00 - 22:30
dinsdag 17:00 - 22:30
woensdag 17:00 - 22:30
donderdag 17:00 - 22:30
vrijdag 17:00 - 22:30
zaterdag 16:30 - 22:30
zondag 16:30 - 22:30
Bereken route
Postcode:
Huisnummer:

Wokpaleis Friesland - vlakbij Leeuwarden

Voor een gezellig avondje uit eten vlakbij Leeuwarden bent u aan het juiste adres. Wokpaleis Fryslân biedt een breed assortiment aan verschillende soorten wereldkeukens aan. Zo kunt u bij ons terecht om te wokken en hebben we een ruim assortiment aan voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en bijgerechten uit verschillende delen van de wereld.

De culinaire wereldreis neemt u mee naar landen als Italië via vers bereide pizza’s, Frankrijk met de stokbroden en de kaas plateaux, naar China met de wok gerechten, Japan via de dagverse sushi en Tepan Yaki, naar Indonesië met de klassieke nasi en saté, en neemt u weer mee terug naar eigen zeebodem met de haring en de gerookte makreel. Na de wereldreis kunt u genieten van een heerlijk dessertbuffet varièrend van vruchten, ijs met verschillende toppingen en gebak. Deze kunt u heerlijk afmaken met verse slagroom en keuze uit witte of pure chocolade van de chocoladefontein.

Wokpaleis Fryslân ligt op een paar minuten rijden van Leeuwarden richting Hurdegaryp (N355).

NIEUW: Verse jus d'orange bij de prijs inbegrepen. 

Wereldkeuken All-in Dining

Wokpaleis Friesland biedt u All-In dining. U kunt voor een tijdsduur van 2,5 uur onbeperkt genieten uit een ruime keuze van verschillende wereldkeukens inclusief fris, verse jus, slush puppy, koffie en thee (alcoholische drankjes en malt kunt u tegen een gereduceerd prijs nuttigen). Daarnaast kunt u ook nog onbeperkt proeven van de heerlijke dessert. Voor de kleine gasten zijn er ook verscheidenheid aan hapjes te vinden.